روشی فوری برای طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز

به گزارش وبلاگ نخبگان، اگر جزو افرادی هستید که به سیر ترشی علاقه دارید، برای تهیه این ترشی در کوتاه ترین زمان، با ما همراه باشید.

روشی فوری برای طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز

سیر ترشی جزو یکی از ترشی های پرطرفدار در سفره های ایرانی است که طعم غذا را برای ما بسیار لذیذتر خواهد نمود؛ روش های مختلفی برای تهیه این ترشی وجود دارد که انتخاب یکی از آن ها به ذائقه شما بستگی دارد؛ گفتنی است که هرچه زمان بیشتری از تهیه ترشی سیر گذشته باشد، خواص سیر ترشی نیز بیشتر می گردد؛ اما اگر نمی توانید برای تهیه یک سیر ترشی هفت ساله صبر داشته باشید، تا خاتمه این مطلب با وبلاگ نخبگانمگ همراه باشید تا طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز را به شما آموزش دهیم؛ این مدل سیر ترشی فوری، در کمترین زمان آماده می گردد و مزه فوق العاده ای دارد.

https://video.delta.ir/mp4/2023/08/How%20to%20make%20pickled%20garlic.mp4

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی

سیر 1 کیلوگرم

شیره خرما یا شیره انگور ½ لیوان

نمک 1 قاشق چایخوری

سرکه به میزان کافی

طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز

طرز تهیه سیر ترشی با سرکه سفید یا سرکه بالزامیک نیز امکان پذیر است؛ اما برترین روش تهیه سیر ترشی هنگامی است که از سرکه قرمز برای درست کردن آن استفاده کنیم. در صورتی که به تهیه انواع ترشی علاقه دارید طرز تهیه ترشی بامیه را مطالعه کنید.

مرحله اول

برای طرز تهیه سیر ترشی با پوست، در ابتدا پوست رویه سیر را کمی تمیز نموده و انتهای سیر را با چاقو طوری تمیز کنید که بوته به طور کامل از هم جدا نگردد؛ سپس تمام سیر را به خوبی شسته و چند دقیقه درون آب بگذارید تا تمیز گردد.

مرحله دوم طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز

بعد از آنکه سیرها را پاک نموده و شته اید، آن ها را روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد؛ اجازه دهید سیرها به مدت 24 ساعت روی پارچه بمانند تا کامل خشک شوند؛ چرا که در غیر این صورت ترشی ما کپک می زند.

مرحله سوم

مهم ترین نکته در طرز تهیه سیر ترشی فوری این است که قبل از ریختن آن ها درون شیشه، از قبل سیرها را بجوشانید. در این مرحله سیر را درون یک قابلمه ریخته و روی آن را سرکه بریزید تا به طور کامل روی سیرها را بپوشاند.

مرحله چهارم

قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید به جوش آید، سپس شعله گاز را کم نموده و اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوشند تا نرم شوند. با انجام این روش به سیرها شک وارد می گردد و ترشی شما زودتر آماده خواهد شد.

مرحله خاتمهی طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز

بعد از گذشت 15 دقیقه قابلمه را از روی گاز برداشته و اجازه دهید تا خنک گردد؛ در این مرحله توجه داشته باشید که شیشه شما کاملا خشک باشد و بعد سیرها را به آرامی به شیشه منتقل کنید؛ بعد از آنکه شیشه را با سیر پر کردید، ابتدا میزانی نمک روی آن ریخته و بعد روی آن سرکه بریزید. در نهایت برای خوش رنگ تر شدن ترشی، شیره خرما یا هر نوع شیره ای که در خانه دارید به آن اضافه کنید؛ ترشی شما بعد از گذشت دو سه هفته آماده است و می توانید نوش جان کنید.

منبع: پیام دلتا

به "روشی فوری برای طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روشی فوری برای طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید