2 طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه خوشمزه با سس و بدون سس

به گزارش وبلاگ نخبگان، سالاد ذرت و پیازچه یکی از پرطرفدارترین و خوش طعم ترین است که شما می توانید آن را با استفاده از ترکیب سبزیجات مختلف آماده کنید. سالاد ذرت و پیازچه هم به صورت ساده تهیه می گردد و هم می توانید آن را با استفاده از سبزیجات متنوع درست کنید. در این مقاله از در می توانید با دستور پخت سالاد ذرت و پیازچه آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص روش تهیه سالاد ذرت و پیازچه پاسخ خواهیم داد.

2 طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه خوشمزه با سس و بدون سس

طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه ساده

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

کالری هر 100 گرم سالاد ذرت و پیازچه: حدود 110 کالری

مواد لازم برای تهیه سالاد ذرت و پیازچه خانگی

  • ذرت پخته شده: 850 گرم
  • پیازچه خرد شده: 3 ساقه
  • سرکه سفید: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • ترخون ریز خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه ساده

برای درست کردن این سالاد ذرت و پیازچه شما تنها به میزانی ذرت، چند عدد پیازچه تازه و کمی ترخون خرد شده نیاز دارید. این سالاد بسیار سریع آماده می گردد، اما طعم آن به حدی خوشمزه است که قطعاً از خوردن آن لذت خواهید برد.

برای درست کردن این سالاد از استفاده نمی گردد و سالاد با سرکه، روغن زیتون و میزانی نمک و فلفل مزه دار می گردد، بنابراین برای افرادی که در رژیم هستند نیز گزینه مناسبی محسوب می گردد. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه ساده آشنا شوید.

مرحله اول؛ پختن ذرت

به منظور تهیه سالاد ذرت و پیازچه شما به ذرت پخته شده نیاز دارید. برای این کار می توانید از ذرت پخته شده آماده بهره ببرید و یا خودتان ذرت ها را در خانه بپزید و آماده کنید. برای این کار باید ذرت را به صورت درسته در قابلمه آب بیندازید و اجازه دهید برای حدود 1 ساعت بپزد. سپس با یاری چاقو دانه های ذرت را جدا کنید.

در صورت تمایل می توانید را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه ها همیشه تخفیف بخرید.

مرحله دوم؛ خرد کردن پیازچه

در این مرحله از طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه باید پیازچه ها را با آب فراوان و میزانی سرکه و نمک بشویید. سپس پیازچه ها را به صورت حلقه ای نازک خرد کنید و برای تهیه سالاد کنار بگذارید.

مرحله سوم؛ آماده کردن سالاد ذرت و پیازچه

در آخرین مرحله از طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه باید در یک ظرف پیازچه، ذرت های پخته شده و ترخون خرد شده را ترکیب کنید. سپس روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را به خوبی ترکیب کنید و مطمئن شوید که نمک و سرکه آن به مقدار است.

سپس سالاد را در ظرف مورد نظر سرو کنید و روی سالاد را با پیازچه خرد شده تزیین کنید. می توانید ، و و را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های همیشه تخفیف بخرید.

طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه مخلوط

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

کالری یک کاسه سالاد ذرت و پیازچه ترکیبی: 267 کالری

مواد لازم برای تهیه سالاد ذرت و پیازچه ترکیبی

  • ذرت خام: 5 عدد
  • گوجه فرنگی تازه: 1 عدد
  • پیازچه خرد شده: 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • خیار: 2 عدد
  • ریحان، شوید، نعنا، جعفری و گشنیز خرد شده: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • تربچه خرد شده: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • فلفل هالوپینو: 1 عدد
  • روغن زیتون: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • سرکه: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه
  • نمک: 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پنیر فتا خرد شده: 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه مخلوط

برای درست کردن سالاد ذرت و پیازچه مخلوط شما به سبزیجات متنوعی نیاز دارید. طعم این سالاد فوق العاده لذیذ است و برای تهیه آن از ترکیب پیازچه، ذرت و گوجه فرنگی با پنیر فتا، سیر، تربچه، سبزیجات تازه خرد شده و فلفل هالوپینو استفاده می گردد. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه آشنا شوید.

مرحله اول؛ آماده کردن ذرت

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه باید پوست ذرت ها را جدا کنید و آن ها را در آب بپزید. سپس با یاری یک چاقوی تیز دانه های ذرت را از بالا به پایین جدا کنید. این کار را برای همه ذرت ها تکرار کنید.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد سالاد

در یک کاسه بزرگ دانه های ذرت را با گوجه فرنگی خرد شده، پیازچه خرد شده، خیار خرد شده، سبزی های تازه خرد شده، تربچه و هالوپینوی خرد شده ترکیب کنید و خوب هم بزنید. بهتر است سبزیجات را به صورت ریز خرد کنید تا طعم سالاد شما لذیذتر گردد و ظاهر زیباتری پیدا کند.

مرحله سوم؛ آماده کردن سس سالاد

در این مرحله از طرز تهیه سالاد ذرت با سس مخصوص باید در یک کاسه سرکه، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را ترکیب کنید و خوب هم بزنید. زمانی که مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، سس را روی سالاد بریزید. سپس سالاد را خوب هم بزنید تا تمام مواد سالاد به سس آغشته شوند و سالاد شما به خوبی مزه دار گردد.

مرحله چهارم؛ سرو کردن سالاد ذرت و پیازچه

بعد از این که سس سالاد را به آن اضافه کردید، باید پنیر فتای خرد شده را روی سالاد بریزید. می توانید میزانی از سالاد را بچشید و در صورتی که به سرکه، نمک و یا روغن بیشتری نیاز دارد به آن اضافه کنید. برای تزیین سالاد ذرت و پیازچه می توانید از میزانی پیازچه خرد شده روی پنیرها بهره ببرید.

سالاد را برای 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار گردد. سپس می توانید این سالاد خوشمزه را به عنوان یک میان وعده و یا شام سبک میل کنید. می توانید انواع از جمله پنیر فتا را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های بخرید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه

*می توانید سالاد ذرت و پیازچه را به عنوان شام سبک و یا یک عصرانه لذیذ سرو کنید.

*در صورت تمایل می توانید از میزانی قارچ خرد شده و تفت داده شده نیز در سالاد ذرت و پیازچه بهره ببرید. می توانید را با بالاترین کیفیت به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های تهیه کنید.

*برای خوش طعم شدن سالاد ذرت و پیازچه می توانید از میزانی پودر آویشن بهره ببرید. برای تهیه به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید همین حالا خرید خود را از فروشگاه های انجام دهید.

*اضافه کردن میزانی و خرد شده به سالاد ذرت و پیازچه مخلوط طعم بی نظیری می بخشد.

*در صورتی که در دستور پخت سالاد ذرت و پیازچه از ذرت منجمد شده بهره ببرید، باید ذرت را از فریزر خارج و یخ زدایی کنید و سپس به سالاد اضافه کنید. برای این کار می توانید ذرت ها را برای چند دقیقه در ماکروویو قرار دهید.

*اگر دوست دارید سالاد شما کمی طعم دودی داشته باشد، می توانید ذرت ها را کباب کنید و بعد دانه های آن را جدا کنید تا طعم سالاد شما متفاوت گردد.

*در صورت تمایل می توانید در دستور پخت سالاد ذرت و پیازچه از بهره ببرید. می توانید را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های بخرید.

*اضافه کردن میزانی کالباس خرد شده به سالاد ذرت و پیازچه مخلوط طعم بی نظیری می بخشد. انواع را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های بخرید.

*می توانید سالاد ذرت و پیازچه را با انواع سبزیجاتی که دوست دارید تهیه کنید و آن را با سس های مختلف امتحان کنید.

*در دستور پخت سالاد ذرت و پیازچه می توانید به جای سرکه از آبلیمو نیز بهره ببرید. برای تهیه به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید همین حالا خرید خود را از فروشگاه های انجام دهید.

سوالات متداول

طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه همراه با پیاز چگونه است؟

برای تهیه سالاد ذرت، پیازچه و پیاز باید میزانی روغن در ماهیتابه بریزید. سپس پیاز خرد شده را برای چند دقیقه در کره تفت دهید. سپس سیر را همراه با دانه های ذرت و پیازچه به آن اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید و سپس سالاد را در ظرف بریزید.

برای طعم دار کردن این سالاد می توانید از میزانی آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل و آویشن بهره ببرید. اجازه دهید سالاد شما سرد گردد و سپس آن را میل کنید.

برای مزه دار کردن سالاد ذرت و پیازچه از چه چیزهایی استفاده می گردد؟

برای مزه دار شدن سالاد پیازچه و ذرت می توانید از ترکیب سرکه، روغن زیتون و آویشن و یا سس مایونز بهره ببرید.

منابع: cookieandkate، food52، panningtheglobe

منبع: افق کوروش

به "2 طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه خوشمزه با سس و بدون سس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه خوشمزه با سس و بدون سس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید