طرز تهیه آش قلیه گیلانی

به گزارش وبلاگ نخبگان، وقتی هوا خنک می گردد، یکی از بزرگ ترین لذت ها خوردن یک کاسه آش داغ و خوشمزه است. تا به حال طرز تهیه انواع آش ها را به شما آموزش دادیم. با طرز تهیه آش قلیه گیلانی با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

مواد لازم برای تهیه آش قلیه گیلانی

  • لوبیا یک پیمانه
  • نخود یک پیمانه
  • پیاز میانه یک عدد
  • کشمش یک پیمانه
  • گوشت چرخ نموده 400 گرم
  • قیسی 100 گرم
  • چغندر یک عدد
  • هویج سه عدد
  • سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز 700 گرم
  • آرد برنج نصف پیمانه
  • شکر نصف فنجان
  • آرد دو قاشق غذاخوری
  • آبغوره یک لیوان
  • نعناع داغ پنج قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

مرحله اول

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ برداشته، داخل آن مقداری آب بریزید و نخود و لوبیاها را بپزید.

مرحله دوم

داخل یک کاسه آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل گردد. سپس هویج و چغندر را به صورت نگینی خرد نموده و همه مواد را به قابلمه آش اضافه کنید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزند.

مرحله سوم

یک تابه برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. گوشت را به قلقلی های کوچک تقسیم کنید و با پیاز رنده شده و کمی آرد تفت دهید. قیسی و کشمش هم تفت دهید و به همراه گوشت به آش اضافه کنید.

مرحله چهارم

سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن، خرد کنید و به آش اضافه کنید. برای چاشنی کمی شکر و آبغوره و نمک به آش اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد و مزه ها به خورد هم بروند.

مرحله پنجم

زمان حدودی برای پختن آش حدود یک و نیم تا دو ساعت است.آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و مقداری سیر داغ تزیین نموده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه آش قلیه گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش قلیه گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید