جدیدترین و لذیذترین غذا با مرغ
به گزارش وبلاگ نخبگان، این غذا بسیار نو و خوش طعم است و اگر می خواهید یک غذای ابتکاری نو در خانه تهیه کنید حتما کباب بادمجان با مرغ را درست نمایید.

ترکیب بادمجان و مرغ چرخ شده بسیار خوشمزه می گردد و شما می توانید کباب بادمجان با مرغ را خیلی راحت تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب بادمجان با مرغ
- بادمجان گرد 3 عدد
- سینه و ران مرغ 1 عدد از هر کدام
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- زعفران به اندازه لازم
- گوجه 1 عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به اندازه لازم
طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ
همان طور که پیداست مرغ چرخ می گردد و داخل بادمجان خالی شده قرار می گیرد. در خاتمه به همراه یک پلوی خوشمزه زعفرانی می توانید آن را نوش جان کنید.
مرحله اول
ابتدا باید بادمجان ها دلمه ای را بشویید و بدون گرفتن پوست، آن را به صورت حلقه ای برش بزنید و بعد داخل آب و نمک قرار دهید تا 15 دقیقه بماند و تلخی بادمجان ها گرفته گردد. بعد وسط آن را کمی خالی کنید.
مرحله دوم
در ادامه باید سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و پوره کنید. بعد پیاز و سیر رنده ریز شده و آب گرفته را نیز به همراه ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و مرغ مزه دار گردد. می توانید از همان ابتدا مواد را داخل غذاساز بریزید و له کنید. برای تماشا دستور بیشتر از غذاهای ایرانی تهیه پلو بخارا اشتهاآور با روش ساده را بخوانید.
مرحله سوم
در ادامه باید داخل تابه کمی روغن بریزید تا داغ گردد. بادمجان های تو خالی را داخل آن قرار دهید و از مواد مرغی داخل آن بریزید به طوری که کل وسط بادمجان را پوشش دهد. بعد کمی زعفران روی هر کدام بزنید و هر دو طرف را کاملا سرخ کنید. سپس داخل دیس قرار دهید. در خاتمه داخل همان تابه گوجه را نیز حلقه ای برش بزنید و سرخ کنید. می توانید گوجه گیلاسی نیز بزنید.
فوت و فن های دستور پخت کباب بادمجان با مرغ
- می توانید از فلفل کبابی نیز در تهیه این غذا بهره ببرید.
- بهتر است سینه و ران مرغ را مخلوط کنید زیرا استفاده تنها از سینه مرغ باعث خشک شدن مواد می گردد.
- حرارت باید خیلی میانه باشد تا مرغ ها خوب بپزند.
- یک فلفل دلمه را نیز می توانید ساطوری به مواد مرغی اضافه کنید.
- اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید پودر سیر بریزید.