بستنی، کارامل و نسکافه؛ یک ترکیب همواره برنده

به گزارش وبلاگ نخبگان، وقتی قرار است برای پذیرایی بعد از شام از مهمانانمان دسر انتخاب کنیم، معمولا اولین دسرهایی که به ذهنمان می رسد ژله بستنی و کرم کارامل هستند.

بستنی، کارامل و نسکافه؛ یک ترکیب همواره برنده

اگر شما هم در درست کردن این دو دسر تبحر دارید یک دسر دو لایه از ترکیب آنها درست کنید؛ هم خوشمزه است، هم متفاوت و هم کلاسیک.

مواد لازم

یک بسته پودر کارامل نسکافه ای

یک بسته پودر ژله آماده (با طعم توت فرنگی، شاه توت یا انار)

2 پیمانه آب سرد

250 میلی لیتر شیر

یک ق س بستنی

با طعم نسکافه یا قهوه

یک ق س عسل

2 /1 ق چ نسکافه

2 پیمانه آب جوش

1 . شیر را روی حرارت گذاشته، ولرم که شد پودر کارامل را در آن حل کنید.

قالبی را که می خواهید دسر را در آن درست کنید با کمی عسل آغشته کنید. بعد کارامل حل شده را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا سه ساعت بماند و خوب سفت گردد.

2 . در این فاصله لایه زیرین ژله را درست کنید؛ به این ترتیب که ابتدا پودر ژله را در دو پیمانه آب جوش حل کنید. به این محلول یک قاشق بستنی و پودر نسکافه را هم اضافه نموده و خوب هم بزنید. بعد از اینکه حل شد یک پیمانه آب سرد به آن بیفزایید و باز هم بزنید.

3 . بعد از سه ساعت که کارامل را از یخچال درآوردید محلول آماده ژله را بعد از کمی خنک شدن روی کرم کارامل بریزید و دو ساعت دیگر هم در یخچال بگذارید تا خنک گردد. بعد از آماده شدن دسر را برگردانده و با انواع میوه و خامه آن را تزئین کنید.

نکته: اگر ژله را گرم گرم روی کرم کارامل بریزید، کرم را آب نموده و در هم فرو می روند و شکل دسرتان به هم می ریزد.

از کجا بخریم؟

پودر کارامل نسکافه ای را از همه سوپرمارکت ها می توانید تهیه کنید.

فوت وفن

پودر قهوه یا نسکافه ای که به ژله اضافه می کنیم، برای هماهنگ شدن مزه ژله با کارامل نسکافه ای است.

اگر رنگ ژله را متضاد با کارامل انتخاب کنید، دسری خوش قیافه تر خواهید داشت.

منبع: همشهری آنلاین

به "بستنی، کارامل و نسکافه؛ یک ترکیب همواره برنده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بستنی، کارامل و نسکافه؛ یک ترکیب همواره برنده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید