با خرما یک عصرانه مقوی برای خودتان درست کنید

به گزارش وبلاگ نخبگان، تارت، انواع و اقسام دارد. شما می توانید با میوه های مختلف فصل، تارت آن میوه را درست کنید ولی علاوه بر میوه های فصل، خرما هم برای درست کردن تارت مناسب است.

با خرما یک عصرانه مقوی برای خودتان درست کنید

تارت خرما یک عصرانه مقوی و پرانرژی در بعدازظهرهای خنک پاییزی است.

1. پودرقند، تخم مرغ، کره و شیر را در دستگاه غذاساز و یا مخلوط کن بریزید و چندین بار روشن و خاموش کنید تا کره به تکه های ریز تبدیل گردد سپس آرد را کم کم اضافه نموده و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیری یکنواخت حاصل گردد.

نکته: برای اطمینان بیشتر خمیر را بعد از خارج کردن از دستگاه با دست خوب ورز دهید.

2. خمیر را به شکل گلوله درآورید و داخل کیسه پلاستیکی بپیچید، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر خوب استراحت کند.

3. پس از گذشت این مدت، روی سطح پیشخوان کابینت و یا داخل سینی مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن باز کنید تا دایره ای متناسب با مقدار قالبی که برای تارت آماده نموده اید، ایجاد گردد.

4. ابتدا داخل قالب را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی بپوشانید سپس خمیر دایره ای را داخل قالب روی کاغذ پهن کنید و با دست به کف و دیواره های قالب بچسبانید.

5. حالا نوبت به مواد داخل تارت می رسد. زرده های تخم مرغ را همراه با پودر قند و وانیل خوب بزنید و در سرانجام به آن خامه را اضافه کنید. سپس هسته های خرما را جدا نموده و روی خمیر بچینید.

پس از آن مایه را داخل تارت بریزید و آن را مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که مایه داخل تارت به اصطلاح خودش را بگیرد، در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت در فر اجاق گاز حرارت دهید.

مواد لازم برای درست کردن خمیر:

180 گرم کره

(به قطعات کوچک خرد کنید)

3 ق س پودرقند

یک عدد تخم مرغ

یک ق س شیر

2 پیمانه آرد گندم

مواد لازم برای داخل تارت:

10 عدد خرما

4 عدد زرده تخم مرغ درشت

2 ق س پودر قند

4 /3 پیمانه خامه

یک ق چ وانیل

فوت وفن

این مایه بعد از سرد شدن ضخیم تر می گردد.

منبع: همشهری آنلاین

به "با خرما یک عصرانه مقوی برای خودتان درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با خرما یک عصرانه مقوی برای خودتان درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید