چرا نوشیدن آب کلید سلامت روان است؟

به گزارش وبلاگ نخبگان، مطالعات نشان می دهد مقدار آب مصرفی روزانه ارتباط مستقیمی با سلامت روان افراد دارد.

چرا نوشیدن آب کلید سلامت روان است؟

از نظر 75 درصد از افراد که به اندازه کافی آب نمی نوشند، کم آبی بدن احتمالا مشکل بزرگی به نظر نمی رسد، اما نکته اینجاست که سلامت روان ما به اندازه آبی که می نوشیم، بستگی دارد. اگر به اندازه کافی آب ننوشید، سلامت روان شما آسیب می بیند.

کم آبی بر سلامت روان تاثیر منفی می گذارد. اطمینان از اینکه اندازه آب مصرفی شما مطابق با اندازه توصیه شده روزانه باشد، عملکرد مغز و سلامت فکری شما را تضمین می نماید. مصرف روزانه آب کافی برای زنان حدود 11.5 فنجان و برای مردان 15.5 فنجان است.

اگر در پی راه هایی برای بهبود فکر خود هستید، از این هفت عادت برای شادتر بودن بهره ببرید و یاد بگیرید که چگونه سلامت روان خود را بدون درمان تقویت کنید.

عملکرد مغز بالاتر: مغز برای عملکرد به آب احتیاج دارد و زمانی که آب کافی نباشد، توانایی های شناختی شما به خطر می افتد. مطالعات نشان داده اند که کم آبی با اختلال در عملکرد شناختی و حافظه مرتبط است. اساسا تمرکز، به خاطر سپردن چیز ها و مبارزه با مه مغزی را دشوارتر می نماید. در خصوص وظایف شناختی، مطالعات نشان می دهد که هیدراته ماندن مداوم می تواند عملکرد شما را بهبود بخشد. بعلاوه به شما یاری می نماید تا تصمیمات بهتری بگیرید.

فراوری سروتونین را افزایش می دهد: ننوشیدن آب کافی می تواند بر خلق و خوی شما تاثیر منفی بگذارد. بدون آب مغز نمی تواند اسید آمینه تریپتوفان مورد احتیاج برای فراوری سروتونین را که به عنوان ماده شیمیایی احساس خوب نیز شناخته می گردد، به اندازه کافی دریافت کند. این یک مشکل بزرگ است، زیرا سروتونین انتقال دهنده عصبی است که خلق و خو را تنظیم می نماید. افزایش مصرف آب باعث شادی می گردد و به مغز شما اجازه می دهد به فراوری سروتونین ادامه دهد.

اندازه صحیح سروتونین در مغز ما را شاد، از نظر عاطفی پایدار نگه می دارد. برای داشتن سروتونین کافی در مغز، باید مطمئن شویم که هیدراته می مانیم.

علائم افسردگی و اضطراب را کاهش می دهد: مطالعات نشان داده است افرادی که به طور منظم آب کمتری می نوشند، خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب را افزایش می دهند. ترکیبی از کم آبی، کاهش انرژی مغز و کاهش فراوری سروتونین می تواند علائم افسردگی را افزایش دهد.

همین امر در خصوص اضطراب نیز صادق است. هنگامی که آب بدن کم می گردد، بدن تحت استرس قرار می گیرد که باعث می گردد غدد فوق کلیوی بیش از حد کار نمایند و کورتیزول اضافی آزاد گردد. کورتیزول هورمون استرس است که بدن ما برای مبارزه با خطر درک شده از آن استفاده می نماید. افزایش کورتیزول منجر به پاسخ های فیزیکی ضربان قلب بالاتر، تنش عضلانی و احساس کلی ناراحتی می گردد.

نوشیدن آب کافی به طور جادویی اضطراب و افسردگی را درمان نمی نماید، با این حال مغز را تغذیه می نماید و به مبارزه با علائمی که ممکن است تجربه کنید یاری می نماید.

خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد: دمانس اصطلاحی برای گروهی از شرایط عصبی عروقی مرتبط با سن است که با اختلال در عملکرد مغز معین می گردد؛ شایع ترین آن ها حافظه است. زوال عقل و کم آبی رابطه منحصر به فردی دارند، زیرا کسانی که آب کافی نمی نوشند با خطر ابتلا به زوال عقل بیشتری مواجهند و کسانی که این بیماری را دارند در هیدراته ماندن مشکل دارند.

نکات ساده برای هیدراته ماندن

همه می دانند که آب آشامیدنی چقدر اهمیت دارد، اما گاهی اوقات زندگی مانع می گردد و ما به اندازه کافی نمی نوشیم. برای همه اتفاق می افتد.

از این نکات ساده برای تغییر طرز فکر خود بهره ببرید و در خصوص هیدراته ماندن کوشا باشید.

به بدن خود گوش دهید: وقتی احساس تشنگی می کنید، از قبل کم آب شده اید. اگر بدنتان به شما می گوید که چیزی بنوشید، آب را انتخاب کنید.

صبح ها یک لیوان آب بنوشید: پس از بیدار شدن از خواب، بهتر است بلافاصله یک لیوان آب بنوشید تا سوخت و ساز بدنتان آغاز گردد.

یک بطری آب مسافرتی تهیه کنید: اگر اغلب در حال حرکت هستید، گاهی اوقات حفظ آبرسانی سخت است. یک بطری آب مسافرتی می تواند کار را بسیار آسان تر کند.

آلارم ها را روی تلفن خود تنظیم کنید: هشدار ها روشی ساده برای یادآوری به خود هستند که کاری را که انجام می دهید متوقف کنید و آب بنوشید. می توانید به تعداد دلخواه یا تعداد کمی تنظیم کنید.

آن را به یک عادت گره بزنید: ارتباط نوشیدن آب با عادتی که قبلا دارید، راهی آسان برای مصرف بیشتر آب است. این می تواند هر چیزی باشد، نوشیدن آب قبل از خوردن غذا بعد از مسواک زدن یا هر کار دیگر باشد.

منبع: فرادید

به "چرا نوشیدن آب کلید سلامت روان است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا نوشیدن آب کلید سلامت روان است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید