طرز تهیه پائیا؛ غذای خوشمزه و معروف اسپانیایی
به گزارش وبلاگ نخبگان، پائیا، یکی از انواع غذا های خوشمزه و معروف اسپانیا است. این غذای ملی اسپانیا در روز های آخر هفته و روز تعطیل در مراسمات خاص خانوادگی طبخ و سرو می گردد. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای خوشمزه و خوش طعم برنج، میگو و مرغ می باشد. البته پائیا را با انواع گوشت، چون گوشت سفید، مرغابی، اردک، خرگوش، حلزون، ماهی، و… نیز طبخ می نمایند.

راحتی طبخ این غذای اسپانیایی که در زمان بسیار کمی نیز آماده و طبخ می گردد، برای تمام خانم ها دلپذیر خواهد بود. می توانید غذای پائیا را در وعده ناهار و یا در وعده شام برای مهمانان خود آماده و سرو کنید.
مواد لازم
برنج: 3 پیمانه
سینه مرغ: 1 عدد
میگو: 200 گرم
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
نخود فرنگی: نصف پیمانه
گوجه فرنگی: 2 عدد
زعفران ساییده شده: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا میگو ها را پاک و آماده کنید.
سینه مرغ را در یک قابلمه جدا با کمی آب بگذارید تا نیم پز گردد.
پیاز را نگینی خرد و در ماهی تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی خرد شده، فلفل دلمه ای و نخود فرنگی را به پیاز اضافه و تفت بدهید.
زنجبیل و ادویه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
مواد آماده شده را در یک کاسه جداگانه بریزید.
سپس مرغ را نیز کمی در ماهی تابه سرخ کنید تا نرم و قهوه ای رنگ گردد.
میگو ها را نیز کمی در روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته گردد.
برنج را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد گذشت 10 دقیقه، سینه مرغ، میگو و مواد آماده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
درب قابلمه را بگذارید و حدود 20 تا 30 دقیقه بعد، حرارت را خاموش کنید.
منبع: گردشبان