طرز تهیه پائیا؛ غذای خوشمزه و معروف اسپانیایی

به گزارش وبلاگ نخبگان، پائیا، یکی از انواع غذا های خوشمزه و معروف اسپانیا است. این غذای ملی اسپانیا در روز های آخر هفته و روز تعطیل در مراسمات خاص خانوادگی طبخ و سرو می گردد. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای خوشمزه و خوش طعم برنج، میگو و مرغ می باشد. البته پائیا را با انواع گوشت، چون گوشت سفید، مرغابی، اردک، خرگوش، حلزون، ماهی، و… نیز طبخ می نمایند.

طرز تهیه پائیا؛ غذای خوشمزه و معروف اسپانیایی

راحتی طبخ این غذای اسپانیایی که در زمان بسیار کمی نیز آماده و طبخ می گردد، برای تمام خانم ها دلپذیر خواهد بود. می توانید غذای پائیا را در وعده ناهار و یا در وعده شام برای مهمانان خود آماده و سرو کنید.

مواد لازم

برنج: 3 پیمانه

سینه مرغ: 1 عدد

میگو: 200 گرم

فلفل دلمه ای: 1 عدد

پیاز متوسط: 1 عدد

نخود فرنگی: نصف پیمانه

گوجه فرنگی: 2 عدد

زعفران ساییده شده: 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

زنجبیل: 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

ابتدا میگو ها را پاک و آماده کنید.

سینه مرغ را در یک قابلمه جدا با کمی آب بگذارید تا نیم پز گردد.

پیاز را نگینی خرد و در ماهی تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید.

سپس گوجه فرنگی خرد شده، فلفل دلمه ای و نخود فرنگی را به پیاز اضافه و تفت بدهید.

زنجبیل و ادویه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

مواد آماده شده را در یک کاسه جداگانه بریزید.

سپس مرغ را نیز کمی در ماهی تابه سرخ کنید تا نرم و قهوه ای رنگ گردد.

میگو ها را نیز کمی در روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته گردد.

برنج را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد گذشت 10 دقیقه، سینه مرغ، میگو و مواد آماده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

درب قابلمه را بگذارید و حدود 20 تا 30 دقیقه بعد، حرارت را خاموش کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه پائیا؛ غذای خوشمزه و معروف اسپانیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پائیا؛ غذای خوشمزه و معروف اسپانیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید