طرز تهیه شربت زعفران؛ شاداب شوید!
به گزارش وبلاگ نخبگان، در این هوای گرم هیچ چیز بیشتر از یک نوشیدنی خنک نمی چسبد. شربت زعفران هم یکی از برترین شربت هاست که هم خواص بی نظیری دارد هم طعم فوق العاده ای.

مواد لازم:
- زعفران: به مقدار دلخواه
- گلاب: 2/1 لیوان
- عرق بیدمشک: نصف قاشق غذا خوری
- آب: دو لیوان
- شکر: 5 لیوان
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا زعفران را پودر نموده و دم کنید.
2. برای درست کردن شهد شربت زعفران، آب را به میزانی که در بالا عنوان شد، در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی آب به جوش آمد، شکر را اضافه می کنیم و تا قوام آمدن شربت، شکر را از اطراف ظرف هم می زنیم، تا وقتی که شکر کاملا در آب حل گردد. بعد از این مرحله مقداری عرق گلاب، زعفران دم نموده و عرق بیدمشک را به شربت اضافه می کنیم. به مدت 15 الی 20 دقیقه زمان می دهیم تا شربت به درجه غلظت کافی برسد و بعد از قوام آمدن، شربت را در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک گردد.
2. شهد شربت آماده شده را به نسبت مورد علاقه می توانید با آب مخلوط نموده و نوش جان کنید. حتما شهد به جای مانده را در ظرف تمیز و در بسته در یخچال برای حفظ کیفیت بهتر نگهداری کنید.
3. اگر شربت به جای مانده شکرک زد، علت آن مقدار حرارت بالا و تبخیر سریع آب بوده است. برای برطرف این مشکل، کمی آب جوش به شربت اضافه نموده و آن را دوباره با حرارت ملایم بجوشانید.
4. اگر شربت به مقدار کافی قوام نیاید ممکن است کپک بزند و یا ترش گردد. اگر بعد از چند روز متوجه قوام نیامدن شربت شدید، قبل از کپک زدن شربت، آن را دوباره بجوشانید.
منبع: ایرنا زندگی