شیرینی ساده و مقرون به صرفه برای عصر زمستانی
به گزارش وبلاگ نخبگان، شیرینی های خشک برای مهمانی ها بسیار فوق العاده هستند و به علاوه، این شیرینی ها مکمل بسیار خوشمزه ای در کنار یک چای عصرانه به شمار می روند.

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/wBR2D9WXVY/h-360-800k.mp4
طرز تهیه آلموند نسکافه ای
شیرینی هایی که در طرز تهیه آن ها نسکافه و قهوه به کار می رود طعم متفاوتی دارند و در بین افراد هواداران خاصی دارد. اگر اهل کافه گردی و خوردن قهوه و نسکافه باشید، بدتان نمی آید که یک شیرینی با طعم نسکافه را در کنار قهوه عصر خود مزه کنید. یکی از این شیرینی ها آلموند نسکافه ای است که مطمئنم از درست کردن آن لذت می برید و طعم خاص و ترد آن را دوست خواهید داشت. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه آلموند نسکافه ای را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه آلموند نسکافه ای
- کره 75 گرم
- شکر قهوه ای 50 گرم
- شکر سفید 20 گرم
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- آرد تا حدی که به دست نچسبد
- قهوه 1 قاشق مرباخوری
کره نرم شده و شکرها را 3-4 دقیقه با هم می زنیم. بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و اگر دوست داشتید کمی وانیل بزنید، اگر نه که همان قهوه برایش کافی است. قهوه را که در کمی آب حل کردید و سرد شده به مواد اضافه می کنید. آرد را الک نموده و تا جایی که خمیر به انگشت شما نچسبد به مواد اضافه می کنید. حدود نیم ساعت در دمای محیط بگذارید استراحت کند. سپس داخل کیسه فریزر یا سلفون می ریزید و خمیر را باز می کنید. دوباره نیم ساعت در یخچال می گذارید. سپس به هر شکلی که دوست داشتید قالب می زنید.
ده دقیقه تا یک ربع در فر 180 درجه می گذارید، فقط در حدی که زیر و کنارش تغییر رنگ دهد کافی است. این شیرنی را در کنار هات چاکلت + ویدیو نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی خانگی طرز تهیه کوکی موزی رژیمی بدون فر را بخوانید.
منبع: پیام دلتا