سوسیس و ژامبون خطر این بیماری را افزایش می دهد
به گزارش وبلاگ نخبگان، بر اساس مطالعات انجام شده مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز سرطان خون مرتبط است.

بر اساس مطالعه ای که به صورت آنلاین منتشر شده است، مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز لوسمی میلوئیدی حاد (AML) و سندرم میلودیسپلاستیک (MDS) در جمعیت ژاپنی ها مرتبط بوده است. لوسمی حاد میلوئیدی (Acute Myeloid Leukemia) یا به اختصار AML یکی از انواع سرطان خون است. این نوع لوکمی سلول های مغز استخوان یا میلوسیت ها را تحت تأثیر قرار می دهد و روندی حاد دارد.
در این بیماری مغز استخوان، میلو بلاست ها (نوعی گلبول سفید)، گلبول های قرمز یا پلاکت های غیرطبیعی می سازد. میلودیسپلاستیک(Myelodysplastic Syndromes - MDS) ناهنجاری در تقسیم سلول بنیادی خون بوده است و از نظر کمی و کیفی در نقصان فراوری سلول های خونی نقش دارد.
MDS در کم خونی ای که احتیاج به تزریق خون مزمن داشته باشد دیده می گردد. منظور از گوشت فرآوری شده هم ژامبون، سوسیس و سایر محصولاتی است که بر روی گوشت فرایند ای انجام می دهد، مانند دودی کردن.
دکتر یوشیمیتسو شیمومورا از دانشکده پزشکی اوزاکا در ژاپن و همکارانش ارتباط بین بروز AML/MDS و مصرف گوشت، ماهی یا اسیدهای چرب را با استفاده از داده های 93366 تعداد شرکت کننده از مرکز بهداشت عمومی ژاپن آنالیز کردند.
محققان 67 مورد AML و 49 مورد MDS را در طول دوره پیگیری شناسایی کردند. افزایش مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز AML/MDS همراه بوده است. طبق یافته های دانشمندان ژاپن هیچ ارتباطی برای دریافت سایر غذاها و اسیدهای چرب با AML/MDS مشاهده نشده است. دانشمندان اعلام کردند: نتایج ما نشان داد که مصرف زیاد گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز AML/MDS مرتبط است.
منبع:بهداشت نیوز
منبع: فرادید